Фото ілюстративне. Джерело: соцмережі

Вибух в авто у Чернігові: з'явилися нові деталі

Вчора у Чернігові близько 19:00 стався вибух автомобіля. Чоловік і жінка, які перебували всередині транспортного засобу, 14 лютого померли у лікарні.

Про це повідомила прес-служба поліції Чернігівської області. 

"На жаль, чоловік та жінка, які перебували в автомобілі, сьогодні померли в лікарні", — йдеться у повідомленні.

За даними поліції, водій та пасажирка автомобіля були 1990 року народження. Вибух стався внаслідок підриву гранати в салоні автомобіля. 

"14 лютого станом на 15:00 годину обставини вибуху в автомобілі в Чернігові розслідуються в рамках провадження за частиною 3 статті 414 Кримінального кодексу України (Порушення правил поводження зі зброєю, а також із речовинами та предметами, що становлять підвищену небезпеку для оточення)", — заявили а прес-службі.

Зазначається, що досудове розслідування триває. Вирішується питання про скерування матеріалів провадження до Державного бюро розслідувань.

Фото: Національна поліція

Фото: Національна поліція

"Суспільне" з посиланням на заступника гендиректора Чернігівської обласної лікарні Валерія Чебитька проінформувало, що чоловік помер приблизно о 10:00 14 лютого в лікарні.

"У нього були пошкоджені органи черевної порожнини, грудна клітка, черепно-мозкова травма. Велика частина мозку була пошкоджена. Оперували, але, на жаль, врятувати не вдалося. Він був в атонічній комі. Із цього стану рідко хто виходить", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 5 лютого у Дніпровському районі Києва прогриміло два вибухи. Після цього на місці події загорілися дві автівки

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 14.02.2024 17:23