Фото: "Вікна"

На Одещині сталась пожежа після влучання в інфраструктурний об'єкт

Вночі 2 грудня російські окупанти атакували безпілотниками Shahed Одеську область. Ворожі дрони поцілили в інфраструктурний об'єкт.

Про це повідомили Сили оборони Півдня України.

Внаслідок влучання на об’єкті спалахнула пожежа, проте вогнеборці її успішно ліквідували.

"На початку ночі російські окупаційні війська здійснили чергову дронову атаку по Одещині. Внаслідок влучання в інфраструктурний об'єкт сталася пожежа, яку оперативно ліквідовано. Люди не постраждали", — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що окупанти випустили Shahed з тимчасово окупованого Криму. Росіяни спрямували БпЛА з акваторії Чорного моря по прибережних районах області. Силами протиповітряної оборони знищено десять ударних дронів.

Нагадаємо, вночі 2 грудня у низці українських областей оголошували повітряну тривогу. Зокрема, за даними Повітряних сил, сирени лунали у Кіровоградській, Дніпропетровській, Запорізькій, Херсонській, Миколаївській областях. Під час повітряної тривоги вибухи лунали у передмісті Дніпра.

За даними Повітряних сил ЗСУ, вночі 2 грудня Росія атакувала Україну ракетами і дронами. В результаті бойової роботи протиповітряною обороною знищено 10 ударних БпЛА Shahed-136/131 в межах Одеської області та одну керовану авіаційну ракету Х-59 на Дніпропетровщині.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 02.12.2023 09:54