Фото ілюстративне. Джерело: Pixabay

На Одещині та Кіровоградщині пролунали вибухи: перші подробиці

У четвер ввечері, 24 серпня, на Одещині та Кіровоградщині пролунали вибухи. Місцева влада та військові повідомили перші деталі.

Одеська область

О 23:19 в області оголосили повітряну тривогу, а в обласній військовій адміністрації закликали мешканців пройти в укриття. Повітряні сили Збройних сил України попереджали про активність російської тактичної авіації на південному та південно-східному напрямках.

Пізніше у Повітряних силах повідомили, що в області працювала протиповітряна оборона. Також про це у Тelegram писав голова Одеської ОВА Олег Кіпер.

"Вибухи в Одеській області — робота ППО. Нагадуємо! Не публікуйте роботу ППО!" — наголосили військові.

Кіровоградська область

Мешканці повідомляли у соцмережах про звуки вибухів у області близько 23:10. Повітряна тривога в цей час у регіоні не оголошувалася.

Голова ОВА Андрій Райкович закликав громадян не панікувати та зазначив, що працюють служби ДСНС та поліція.

"Друзі, без паніки. Щодо звуку вибуху, про який пишете в мережах. Служби ДСНС та  поліція працюють. Деталі повідомимо", — написав він у Telegram.

Нагадаємо, протягом доби ворог завдав п'ять ракетних та 34 авіаційних ударів, здійснив 41 обстріл з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. За даними Генштабу, внаслідок російських терористичних атак є загиблі та поранені серед цивільного населення. Руйнувань зазнали житлові будинки та інша цивільна інфраструктура. Ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається високою.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 24.08.2023 23:58