Фото: соцмережі

На одному з російських полігонів стався "загадковий" вибух: скільки полягло окупантів

На початку листопада біля Ростова-на-Дону стався потужний вибух на полігоні окупаційних військ. Внаслідок "бавовни" 10 російських військовослужбовців загинули, ще 15 отримали поранення.

Про це повідомляють росЗМІ. За попередніми даними, військові нібито самі розвели багаття біля боєприпасів, які здетонували. Проте у мережі з'явилися й інші версії того, що сталося. Йдеться, зокрема, про атаку невідомого безпілотника.

Своєю чергою журналіст Денис Казанський на своєму каналі в Telegram заявив, що спочатку країна-агресор набрехала, що збила всі дрони, але потім інформація про масову загибель військових таки просочилася у ЗМІ. На його думку, саме тому у Росії й вигадали історію зі снарядами й багаттям.

Цікаво, що інцидент на полігоні підтвердили й російські правоохоронці: кримінальну справу розслідує Головне військове слідче управління СК РФ.

Там повідомили, що у 15 "трьохсотих" поранення різного ступеня тяжкості — очевидно, серед них є й важкі. Російські джерела пишуть, що полігон, де відбувся вибух, розташований за 50 кілометрів від Ростова.

"Причиною вибуху стало порушення техніки безпеки", — йдеться у повідомленнях росЗМІ.

Нагадаємо, 18 листопада на Луганщині пролунали вибухи. На одному з блокпостів у Кремінній підірвали автомобіль високопосадовців терористичної "МВС ЛНР".

Також 23 жовтня в тимчасово окупованому Бердянську Запорізької області підірвали автомобіль, у якому перебували четверо представників російської Федеральної служби безпеки. За інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, акцію помсти здійснили представники українського руху опору. Серед ліквідованих окупантів виявився російський воєнний злочинець, який вчиняв звірські катування місцевих громадян України.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 30.11.2023 13:34