Фото: Telegram Петра Андрющенка

На окупованому Запоріжжі стався приліт по колаборантах, які готують фейкові вибори, — Андрющенко

Радник мера Маріуполя Петро Андрющенко заявив, що Служба безпеки України завдала потужного удару по колаборантах, які мали намір провести фейкові вибори у Запорізькій області.

Про це Андрющенко написав у Telegram. За його словами, потужний "приліт" по окупантах стався у місті Кам'янка-Дніпровська. 

"Кам’янка-Дніпровська. Як раз  в той момент, коли там проходила нарада збір так званих "голів дільничних виборчих комісій" усього району", — повідомив Андрющенко.

Радник наголосив, що на зустріч зібралося понад 30 зрадників, яких охороняли російські окупанти, зокрема, кадировці. Наразі відомо про багатьох поранених.

"Маріупольці. Ще раз мушу нагадати, що брати участь в організації російських виборів небезпечно для вашого життя. Буквально та без перебільшень", — зауважив Андрющенко.

Нагадаємо, 30 серпня, у тимчасово окупованому Донецьку прогриміли потужні вибухи. Не спокійно було у двох районах міста — Ворошилівському та Петровському. Також вибух зафіксовано і в населеному пункті Олександрівка.

Додамо, вночі 30 серпня у низці областей Росії пролунали вибухи. Зафіксовано значні влучання у важливі об'єкти. Зокрема, неспокійно цієї ночі було у шести областях країни-агресорки. Зокрема, вибухи лунали у Псковській, Брянській, Орловській, Калузькій, Рязанській областях та у Підмосков'ї.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 30.08.2023 11:20