Фото: Pixabay

Бив ногами і душив: під суд піде мешканець Полтавщини, який знущався з вагітної співмешканки

У Полтавській області окружна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно місцевого жителя, якого підозрюють у побитті вагітної жінки. 

Як повідомляє прес-служба правоохоронного органу, у січні цього року у своєму помешканні чоловік через ревнощі два дні поспіль кулаками й ногами бив і душив вагітну співмешканку. Коли жінка намагалася звернутися за допомогою до поліції, підозрюваний погрожував їй вбивством.

За даними слідства, жінка лише на третій день катувань змогла вибігти з дому на вулицю й попросити перехожих викликати медиків. На жаль, внаслідок отриманих ушкоджень потерпіла втратила дитину.

Натепер підозрюваний перебуває під вартою. Йому інкримінують скоєння умисного тяжкого тілесного ушкодження, небезпечного для життя в момент заподіяння, яке спричинило переривання вагітності (ч. 1 ст. 121 КК України). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Нагадаємо, у лютому на Одещині чоловік побив 9-місячного хлопчика, бо він плакав і заважав спатиЗа даними слідства, чоловіка вночі розбудив плач дитини. Він підійшов до малюка і декілька разів ударив долонею по стегну.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 13.04.2024 03:20