Фото: Національна поліція

На Одещині чоловік побив 9-місячного хлопчика, бо він плакав і заважав спати

На Одещині чоловік побив дев'ятимісячного сина своєї співмешканки через те, що він плакав і заважав спати. 

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції в Одеській області.

"До Березівського районного відділу поліції звернулась місцева жителька і повідомила, що її маленького сина побив співмешканець", — йдеться у повідомленні.

За даними слідства, чоловіка вночі розбудив плач дитини. Він підійшов до малюка і декілька разів ударив долонею по стегну. Мати немовляти прокинулась і намагалась вгамувати співмешканця, однак той схопив хлопчика за обличчя пальцями та стиснув.

Чоловік пояснив поліцейським, що у такий спосіб намагався "заспокоїти" дитину. Хлопчика оглянули лікарі й діагностували у нього синці на обличчі та стегні. Згідно з висновком судово-медичної експертизи, отримані дитиною тілесні ушкодження належать до категорії легких.

"Фігуранту висунули обвинувачення у спричиненні легкого тілесного ушкодження. Це правопорушення тягне за собою покарання штрафом до 850 гривень або громадськими роботами до двохсот годин, або виправними роботами до одного року. Обвинувальний акт ми вже скерували до суду", — заявили в поліції.

Нагадаємо, 21 лютого в Одесі чоловік відлупцював свого дворічного пасинка, поки його мама вийшла у справах. Повернувшись додому, мати виявила на тілі сина садна, почервоніння і відбитки рук, забрала його та пішла до батьків. Поліція розпочала розслідування.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 27.02.2024 02:43