Фото: сайт "Олександрії"

На поєдинок "Шахтар" — "Олександрія" допустять глядачів: клуб вперше під час війни відкрив продаж квитків

Футбольний клуб "Олександрія" з однойменного міста на Кіровоградщині 26 лютого розпочинає весняну частину чемпіонату домашнім поєдинком проти донецького "Шахтаря". Цей матч відбудеться при підтримці вболівальників на трибунах загальною кількістю 608 глядачів.

Про це йдеться на офіційному сайті "Олександрії".

Згідно з оприлюдненим розкладом, матч УПЛ пройде в понеділок, 26 лютого. Старт спортивного заходу — 13:00 за київським часом.

Що відомо про квитки на матч

Квитки на поєдинок можна буде придбати онлайн від сьогодні, 20 лютого, з 10:00, а також в касах КСК "Ніка" в п’ятницю, 23 січня, з 11:00 до 17:00. В день матчу, в понеділок, 26 лютого, з 11:00 до 14:00.

"Вартість квитка — 100 гривень і не підлягає поверненню. Продаж квитків в касах відбудеться за наявності паспорта чи документа, який посвідчує особу (один квиток в одні руки)", — йдеться у повідомленні.

У клубі повідомили, що при купівлі квитка в касах додається план евакуації та перелік додаткових заходів безпеки. Дітям до 14 років вхід на стадіон лише у супроводі дорослих.

"Інвалідам Першої та Другої групи, а, також, учасникам бойових дій (УБД) — при наявності посвідчення — необхідно отримати безплатний квиток в касі для потрапляння на стадіон", — додали в "Олександрії".

Нагадаємо, 15 лютого донецький "Шахтар" зіграв внічию у номінально домашньому матчі проти "Марселя". Перша зустріч 1/16 фіналу Ліги Європи завершилась результативною нічиєю з рахунком 2:2.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 20.02.2024 13:29