Скріншот з відео

На Рівненщині дорогою на Київ загорілась вантажівка: поліція звернулась до водіїв (відео)

У вівторок, 7 травня, на автодорозі Київ — Чоп біля населеного пункту Бабин загорілась вантажівка. Водіїв закликали планувати поїздки з урахуванням цієї інформації.

Про це у Telegram-каналі повідомляє Патрульна поліція України.

Там зазначили, що подія сталась близько 16:00, а на визначеній ділянці рух транспортних засобів перекритий у напрямку Рівного. Своєю чергою патрульні регулюють дорожній рух та забезпечують охорону місця події. 

"Водії, будьте уважними за кермом та неухильно дотримуйтесь правил дорожнього руху. Плануйте маршрут своїх поїздок з урахуванням цієї інформації", — додали правоохоронці та опублікували відео з місця події.

Раніше повідомлялось, що 2 травня поблизу Львова трапилася аварія за участі двох автомобілів. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди поблизу села Ямпіль на автодорозі Київ — Чоп ускладнений рух.

Також 30 квітня в Києві внаслідок ДТП перекинулася вантажівка. На щастя, ніхто не постраждав, хоча поруч проходила жінка.

Варто зазначити, що 5 травня у Подільському районі Одеської області між містом Кодима та селом Федорівка сталася аварія. Машина зіткнулась з деревом. Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій загинув на місці, його 5-річного сина госпіталізували.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими 

Події, 07.05.2024 16:49