Фото: соцмережі

У Росії загорівся завод, де роблять двигуни для винищувачів

Вранці у п’ятницю, 12 травня, сталося загоряння на території машинобудівного заводу імені В.В. Чернишова, де виробляють двигуни для літаків МІГ. Внаслідок пожежі постраждало троє людей.

Про це повідомляють російські Telegram-канали.

Вогонь спалахнув в одній із будівель підприємства на вулиці Вишневій близько 4 години ранку. Спочатку зайнялися особисті речі та меблі в кабінеті на другому поверсі. Пожежа охопила площу близько 15 квадратних метрів. 

Московське машинобудівне підприємство імені В. В. Чернишова — це авіадвигунобудівне підприємство в Москві, яке перебуває під санкціями всіх країн Євросоюзу та США. Підприємство виробляє двигуни РД-33 та його модифікації для літаків МіГ-35, МіГ-29, МіГ-29CМТ, МіГ-29К/КУБ, МіГ-29М/М2.

Нагадаємо, у російському місті Усінськ, що у Республіці Комі, загорілася будівля місцевого управління Федеральної служби безпеки РФ. Близько третьої години ночі у ніч на 11 травня невстановлена особа вкинула у вікно будівлі "коктейль Молотова". 

Вночі 3 травня у Росії у селищі Волна неподалік Криму спалахнула нафтобаза. Попередня причина — атака безпілотника. Тоді ж рашисти повідомляли, що безпілотники атакували військові об'єкти РФ у Брянській області. Вибухи зафіксували на території аеродрому.

29 квітня у мікрорайоні Козача Бухта тимчасово окупованого Севастополя пролунали вибухи, після яких спалахнула масштабна пожежа. За словами представника окупаційної влади, причиною пожежі стала атака безпілотного літального апарату

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 12.05.2023 08:56