Скріншот з відео

На столичній Борщагівці стався прорив водопроводу, затопило проїжджу частину (відео)

Пізно ввечері у неділю, 7 січня, у Києві у Святошинському районі на бульварі Жуля Верна сталося пошкодження мережі холодного водопостачання з витоком води на проїжджу частину. Профільні служби вже працюють над ліквідацією прориву.

Про це повідомила Київська міська державна адміністрація.

За інформацією влади, заявка про пошкодження надійшла до диспетчерської Київводоканалу 7 січня о 22:55. На місце виїхала аварійна бригада, яка перекрила воду і локалізувала витік. Без води залишилися два житлові будинки.

"На місці працюють фахівці "Київавтодору", щоб ліквідувати підтоплення та забруднення проїжджої частини і дати можливість аварійній бригаді "Київводоканалу" розпочати ремонт водопроводу. Враховуючи аварійну ситуацію та складні погодні умови дорожники здійснюють додаткову обробку вулиці, щоб забезпечити безпечний рух транспорту", — відзначили у міській владі.

Відомо, що фахівці виконуватимуть роботи на зеленій зоні, без обмеження руху транспорту. Раніше у мережі повідомляли, що вулиці нібито затопило нечистотами, водночас у КМДА наголосили, що стався витік саме холодної води.

Нагадаємо, у травні 2023 року у столиці на Великій Васильківській також стався прорив водопроводу. Тоді вода піднялася вище за розташовані поруч будинки. А у квітні на вулиці Підвисоцького сталась аварія на трубопроводі — проїжджу частину залило окропом.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 08.01.2024 02:44