Фото ілюстративне. Джерело: Pixabay

На Сумщині працювала ППО, у частині регіонів оголошено повітряну тривогу

У Сумах вночі 7 вересня пролунали звуки вибухів. У регіоні, як і у низці областей, оголошена повітряна тривога.

Про це повідомляє Сумська обласна військова адміністрація та "Суспільне".

Місцеві жителі повідомляють, що під час повітряної тривоги в Сумах пролунали вибухи. У Повітряних силах ЗСУ попереджали про ракетну небезпеку в Сумській області.

Мешканців закликають під час тривоги перебувати в укриттях, або дотримуватися правила "двох стін". У Сумській обласній військовій адміністрації повідомили, що в регіоні працюють Сили протиповітряної оборони.

Атака по Україні: 6 вересня що відомо

У ніч на середу, 6 вересня, російські загарбники здійснили комбіновану атаку по Україні, застосувавши ракети повітряного та наземного базування, а також ударні дрони. Усього ворог випустив 33 повітряні цілі. Під прицілом були Одеська, Київська області, а також столиця.

За даними Повітряних сил Збройних сил України, усього знищили 23 повітряні цілі. Протиповітряна оборона працювала по маршруту слідування ракет та дронів. До відбиття повітряного нападу залучили зенітні ракетні війська, винищувальну авіацію, мобільні вогневі групи та інші засоби ураження.

Російські загарбники протягом майже трьох годин атакували Ізмаїльський район Одещини ударними безпілотниками. Внаслідок атаки одна людина загинула. Це співробітник агропідприємства, який отримав важкі поранення та помер у лікарні.

Нагадаємо, що в Київській області внаслідок атаки виникла пожежа на території торговельного підприємства. Жертв і потерпілих немає. Її оперативно ліквідували.

Додамо, 6 вересня російські окупанти обстріляли Центральний ринок у Костянтинівці Донецької області. Відомо, що 17 осіб загинули та 32 отримали поранення

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 07.09.2023 01:30