Фото: Сумська ОВА

На Сумщині російський дрон вбив цілу родину

У вівторок, 20 лютого, російські загарбники спрямували свій ударний безпілотник у житловий будинок на Сумщині. Внаслідок удару кількість загиблих збільшилась із двох людей до п’яти.

Про це повідомляє Сумська обласна військова адміністрація на сторінці у Facebook.

Зазначається, що сьогодні зранку російські окупанти атакували безпілотниками типу "Ланцет" Новослобідську громаду, що в Конотопському районі Сумської області. Встановлено, що ворожий ударний БпЛА влучив у житловий будинок, в якому перебували люди.

"Внаслідок влучання загинула родина: мати та двоє синів, а також двоє їх дальніх родичок: бабуся і жінка, яка приїхала з іншого міста",  констатували в ОВА.

Також на місці події працювали слідчі поліції, які зафіксували цей черговий злочин проти цивільного населення. 

На Сумщині загинула родина з п'яти осіб

На Сумщині загинула родина з п'яти осіб

Фото: ДСНС

Додамо, що цієї ночі під ударом опинився, зокрема, Кременчуцький район Полтавської області — там після опівночі лунали вибухи.

За даними голови Полтавської обласної військової адміністрації Філіпа Проніна, ворог поцілив по промисловому обʼєкту.

"Ворожі БпЛА атакували Полтавщину. У Кременчуцькому районі пролунали звуки вибухів. Під ударом опинився промисловий обʼєкт. Це спричинило пожежу", — зазначив він.

Керівник ОВА додав, що до ліквідації наслідків залучали 18 одиниць техніки ДСНС та 85 людей. Про жертв та постраждалих не повідомляється.

Нагадаємо, у понеділок, 19 лютого, російські війська атакували "Пункт незламності" в одному із сіл Новоолександрівської громади Херсонської області. На щастя, ніхто не постраждав.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Війна, 20.02.2024 15:40