Фото: прокуратура Сумської області

На Сумщині жінка народила двійню й залишила помирати: тіла розірвали собаки

У Сумській області у селі Терешківка жінка народила двійню й залишила немовлят помирати в господарській будівлі. Тіла дітей спотворили собаки.

Про це повідомила прес-служба Сумської обласної прокуратури.

За даними правоохоронців, 15 червня 2023 року собаки принесли на подвір'я місцевого мешканця понівечений труп немовляти. Про це чоловік одразу сповістив поліцію. 

"Під час проведення слідчо-оперативних заходів на одній із вулиць цього ж села правоохоронці виявили іще один понівечений тваринами труп немовляти", — розповіли правоохоронці.

На Сумщині жінка народила двійню й кинула помирати

Фото: прокуратура Сумської області

Зазначається, що у ході слідства правоохоронці з'ясували, що 8 червня 2023 року 40-річна місцева жителька в господарській будівлі на території власного приватного будинку народила двійню та залишила їх там. Жінка пояснила, що завагітніла, перебуваючи за кордоном, коли повернулась в Україну, свій стан приховала від чоловіка. 

"Вирішується питання щодо вручення їй повідомлення про підозру та обрання запобіжного заходу", — йдеться у повідомленні.

За скоєне жінці загрожує п'ять років в'язниці. Наразі зловмисниця перебуває в реанімації.

Нагадаємо, раніше у Польщі в місті Гданськ знайшли мертвими матір та немовля. Тіло дитини було у пральній машині.

Додамо, 16 травня в Солом'янському районі Києва знайшли мумію чоловіка. Тіло могло пролежати у квартирі багатоповерхового будинку декілька років. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 17.06.2023 13:27