Фото: ГУНП

Могла пролежати декілька років: у столичній багатоповерхівці знайшли мумію чоловіка

У вівторок, 16 травня, в Солом'янському районі Києва знайшли мумію чоловіка. Тіло могло пролежати у квартирі багатоповерхового будинку декілька років. 

Про це повідомляють ЗМІ.

Як поінформували в столичній поліції, обставини та час смерті громадянина встановлюють експерти. 

"До правоохоронців надійшло повідомлення про те, що у квартирі багатоповерхового будинку на проспекті Відрадному, виявили скелетовані останки людини. Тіло загиблого відправлено на судово-медичну експертизу", — розповіли в поліції.

За цим фактом у правоохоронних органах вже відкрили кримінальне провадження за статтею 115 (вбивство, з поміткою "природна смерть") Кримінального кодексу України. 

Мешканці будинку припускають, що тіло чоловіка нібито пролежало у квартирі п’ять років. Водночас сусіди дивуються, чому ніхто не звернув увагу на зникнення людини та сморід.

У Києві знайшли мумію
Фото: Київ.INFO

Нагадаємо, на Полтавщині у річці Артополот виявили мертвим 19-річного хлопця, який зник місяць тому. Його тіло виявив місцевий житель. Він викликав на місце події правоохоронців.

У польському місті Лодзь в орендованій квартирі знайшли мертвими двох українців — 36-річного чоловіка та 31-річну жінку. Про зникнення пари першим поінформував правоохоронців роботодавець українців. Він повідомив, що працівники не зʼявлялися на роботу.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 17.05.2023 17:28