Фото ілюстративне. Джерело: ua.depositphotos.com

На території ТЦК у Львівській області стався вибух: що відомо

У понеділок, 15 липня, у територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки Львівської області стався вибух. На територію військкомату, ймовірно, кинули гранату.

Про це повідомляє "РБК-Україна" з посиланням на джерела у правоохоронних органах.

За даними джерела, інцидент стався у місті Буськ Золочівського району. Імовірно, це був вибух ручної гранати РГД-5, після чого на місці утворилася вирва. Також у приміщенні військкомату вибито вікна, а уламками посікло тинькування.

У правоохоронних органах зазначили, що потерпілих внаслідок інциденту немає. Інших деталей надзвичайної події джерело наразі не надало.

Раніше у Львівській області 17 червня в Яворові напали на працівника Територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Винуватця уже затримали.

Нагадаємо, у Черкаській області 30 травня у селищі Катеринопіль невідомі кинули вибуховий пристрій у двір працівника Територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Також у Києві чоловік напав на працівників Деснянського територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Нападника затримали правоохоронці.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 15.07.2024 10:42