Фото: pixabay

На Тернопільщині через переохолодження загинули двоє чоловіків

Нові випадки загибелі людей через морозну погоду зафіксовані у Тернопільській області. Небіжчиками виявились двоє чоловіків — 65 та 79 років. 

Про це повідомили в Головному управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Тернопільській області.

Зазначається, що один смертельний випадок стався в Тернополі — там від переохолодження загинув чоловік 1944 року народження. Повідомляється, що тіло чоловіка без ознак життя перехожі знайшли орієнтовно о 07:30 на вулиці Генерала Мирона Тарнавського. Загиблий лежав у посадці між гаражним кооперативом "Автопромінь" та церквою Святого Духа УГКЦ. На місце викликали правоохоронців, які тіло передали на судово-медичну експертизу. Попередньо, 79-річний тернополянин помер від загального переохолодження організму.

Другий випадок зафіксували в селі Литвинів Підгаєцької громади — замерз 65-річний чоловік. Односельчани викликали на допомогу бригаду швидкої допомоги та поліцейських. Однак медики, які прибули на виклик, констатували смерть чоловіка.

Нагадаємо, 27 листопада в Одеській області внаслідок негоди загинуло троє осіб, серед них один військовий. Автомобіль ВАЗ, в якому виявили труп чоловіка, знайшли на трасі Одеса — Кучурган біля села Степове. Відомо, що військовий виїхав із дому в Роздільнянському районі 26 листопада на службу в Одесу, але в місто так і не потрапив.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 06.12.2023 04:27