Ситуація на дорогах Одещини. Джерело: Telegram Олега Кіпера

На Одещині через негоду загинув військовий

В Одеській області виявили ще трьох загиблих внаслідок негоди. Серед жертв унаслідок несприятливих погодних умов виявився військовий.

Про це повідомила "Думська" з посиланням на джерела в правоохоронних органах.

"Удень 27 листопада на трасі Одеса — Кучурган біля села Степове знайшли автомобіль ВАЗ, у якому виявили труп військовослужбовця. Він виїхав із дому в Роздільнянському районі 26 листопада на службу в Одесу, але в місто так і не потрапив. Ознак насильницької смерті на тілі не виявили", — йдеться в повідомленні.

Крім того, на Олексіївській площі в Одесі знайшли тіло чоловіка без певного місця проживання. Приблизний вік — 40 років.

На вулиці Героїв Крут виявили тіло жінки теж без певного місця проживання. Їй на вигляд також близько 40 років. Ознак насильницької смерті в обидвох випадках не зафіксували.

Наслідки негоди 

Вісім автодоріг на Миколаївщині та Кіровоградщині залишаються перекритими для руху. Знеструмлені 411 населених пунктів у 11 областях. Усього відбуксовано з переметів 1530 транспортних засобів. У столиці сильний вітер пошкодив прапор України на найвищому флагштоку міста. Негода "дістала" синьо-жовтий стяг на Печерських пагорбах.

Внаслідок ускладнення погодних умов загинули 10 людей — на Одещині, Харківщині, Миколаївщині та у Києві. 23 людини постраждали, серед них є дві дитини. На державному та регіональному рівнях функціонують штаби з ліквідації наслідків негоди.

Нагадаємо, через погіршення погоди в Україні запрацював цілодобовий Штаб з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій на дорогах. Водіям рекомендують утриматися від поїздок на далекі відстані та при плануванні маршрутів враховувати складність погоди. Керманичам великогабаритного транспорту рекомендовано користуватись майданчиками для відстою, що розташовані вздовж державних доріг. У разі виникнення надзвичайної ситуації на дорозі звертайтеся на цілодобову гарячу лінію: +38 067 400 60 80.

Нагадаємо, сьогодні зранку міністр внутрішніх справ Ігор Клименко повідомляв, що через негоду в Україні загинули 10 осіб; 23 людини, серед яких є діти — постраждали. Найскладнішою ситуація залишається у південних областях.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 28.11.2023 12:04