Фото: соцмережі

На війні загинула футзалістка збірної України

На війні загинула українська футзалістка Елеонора Мальцева. Після повномасштабного вторгнення спортсменка стала військовою та волонтером. 

Про це повідомив Коцюбинський селищний голова Сергій Даніш. 

Елеонорі Мальцевій було 34 роки. Вона виступала за багаторазового чемпіона країни команду "Біличанка" та збірну України. У неї залишився 14-річний син Тимофій.

"Безжалісна війна забрала життя військової, волонтерки, футзалістки "Біличанка" та збірної України, а найголовніше — людини з великим серцем, яка безмежно любила Україну! У памʼяті Елеонора залишиться життєрадісною та усміхненою навіть на позиціях. За часів АТО мав нагоду особисто навідувати нашу захисницю", — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, Україна вимагає від Міжнародної федерації фехтування позбавити російську фехтувальницю Анну Смірнову нейтрального статусу. Саме ця росіянка спровокувала дискваліфікацію української спортсменки Ольги Харлан. Українські функціонери наголошують, що активність Смірнової в Instagram показує, що вона не відповідає нейтральному статусу, тому її потрібно негайно усунути від змагань під егідою FIE. Смірнова в соцмережах відкрито демонструє вербальну і невербальну підтримку російської армії, яка є символом і реалізатором агресії проти України.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 01.08.2023 16:44