Фото: соцмережі

На Вінниччині 10-річний хлопчик потрапив під шкільний автобус

У місті Немирів Вінницької області десятирічний хлопчик потрапив під колеса шкільного автобуса. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди (ДТП) неповнолітній потерпілий з отриманими травмами доставлений до медичного закладу.

Про це інформує прес-служба поліції Вінницької області.

Зазначається, що ДТП сталась у понеділок, 12 лютого, на вул. Соборній. За попередньою інформацією, 63-річний водій шкільного автобуса Isuzu скоїв наїзд на хлопчика, який раптово вибіг на проїзну частину дороги.

В прес-службі поліції повідомили, що транспортний засіб наразі поміщений на арештмайданчик.

За фактом автопригоди розслідується кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). 

За таке правопорушення передбачено покарання до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

 дтп за участі шкільного автобуса у немирові

Фото: Національна поліція

Нагадаємо, у понеділок, 12 лютого, в Київській області на в'їзді до столиці сталася автомобільна аварія з постраждалими. Рух трасою Київ — Чоп у напрямку столиці України було на деякий час перекрито.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 13.02.2024 16:10