Фото: Патрульна поліція Львівської області

На Львівщині трапилася масштабна ДТП: зіштовхнулися чотири автомобілі

На Львівщині ввечері 9 лютого сталася дорожньо-транспортна пригода. У населеному пункті Гамаліївка зіштовхнулися чотири автомобілі.

Про це повідомила патрульна поліція Львівської області. 

За даними правоохоронців, в населеному пункті Гамалїівка, що у Львівській області, зіштовхнулися чотири автівки. За попередньою інформацією постраждалих внаслідок аварії немає. ДТП призвела до ускладнення дорожнього руху.

"Значне ускладнення у русі на 530 кілометрі автодороги Київ — Чоп в населеному пункті Гамалїівка. Там зіштовхнулося чотири автомобілі", — наголошують в поліції.

Водіїв просять враховувати інформацію про ДТП під час планування маршруту руху. 

Варто додати, що працівники ДСНС 9 лютого попереджали, що за прогнозами синоптиків на дорогах України може бути ожеледиця, місцями пройдуть рясні дощі. Тож водіям Чернігівщини, Львівщини, Сумщини, Полтавщини, Харківщини, Луганщини, Житомирщини, Черкащини, Київської області та Києва потрібно бути обережними під час дорожнього руху через ожеледицю.

Нагадаємо, 3 лютого у Рівненській області сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода за участю мікроавтобуса та вантажівки. В ній загинуло четверо людей, сиротами залишилося 13 дітей.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 09.02.2024 19:47