Наслідки жахливої ДТП на Рівненщині. Джерело: ДСНС

Смертельна ДТП на Рівненщині: сиротами залишилися 13 дітей

У Рівненській області сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода за участю мікроавтобуса та вантажівки. В ній загинуло четверо людей, сиротами залишилося 13 дітей.

Про це повідомив голова Рівненської обласної військової адміністрації Віталій Коваль.

"Трагічна ДТП сталася учора на території Березнівської громади. У результаті зіткнення мікроавтобуса з вантажівкою загинуло чотири людини", — розповів він.

Очільник Рівненської області додав, що без батьків і матерів залишилися діти з двох родин.

"В одній із сімей батьків втратило вісім неповнолітніх дітей, в іншій — п’ятеро. Нині усі неповнолітні перебувають з родичами. Служба у справах дітей ОДА тримає ситуацію під контролем", — додав Коваль.

У п’ятницю, 2 лютого, близько 10:00 ранку до рятувальників надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду за участю мікроавтобуса Mercedes-Benz Vito та вантажівки DAF у селі Михалин Рівненського району.

Рятувальники попередньо повідомляли, що за допомогою спеціального обладнання деблокували із понівечених транспортних засобів трьох загиблих та двох травмованих громадян.

Поліцейські на місці події встановили, що на заокругленій ділянці дороги водій автомобіля Mercedes-Benz Vito, 50-річний житель села Вітковичі, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся із вантажівкою DAF під керуванням 30-річного жителя Клесова.

Унаслідок ДТП на місці події загинули водій мікроавтобуса та дві пасажирки — 47-річна мешканка села Вітковичі та 43-річна мешканка села Богуші.

"Крім того, з важкими травмами госпіталізували іще двох пасажирів: 37-річну жительку села Богуші та її 44-річного односельця. Останній, попри надану медиками допомогу, помер у лікарні", — зазначили в поліції області.

Нагадаємо, що 19 січня на Чернігівщині трапилася дорожньо-транспортна пригода за участі шкільного автобуса. Внаслідок аварії постраждало троє людей, серед травмованих — дитина.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 03.02.2024 13:58