Фото ілюстративне. Джерело: Pixabay

На Вінниччині пролунав вибух: повідомляється про "приліт" (оновлено)

Вночі у суботу, 30 вересня, у Вінницькій області пролунав вибух. У цьому регіоні близько опівночі фіксували ворожий "шахед".

Про це повідомляє "Суспільне".

"На Вінниччині пролунав звук вибуху", — вказує мовник.

О 23:55 Повітряні сили повідомляли про небезпеку в області: "Shahed у Вінницькій області, напрямок руху — Немирів!".

Оновлено 01:40. У Калинівській міській раді повідомили про роботу Сил протиповітряної оборони в районі. Там також заявили про влучання.

"На жаль, є прильоти. Зберігайте спокій. До закінчення тривоги всі в укриттях", — зазначили у відомстві.

Росія атакує Україну дронами: що відомо

Ввечері 29 вересня російські загарбники випустили по Україні з району полігону мису Чауда в окупованому Криму кілька груп ударних дронів-камікадзе. 

Спершу військові повідомляли про загрозу БпЛА в Одеській, Херсонській, Миколаївській областях. Пізніше небезпека поширилась на Черкащину, Кіровоградщину, Хмельниччину та Вінниччину.

Нагадаємо, вночі 28 вересня російські окупанти атакували Україну 44 ударними БпЛА Shahed-136/131 з південно-східного напрямку, району Приморсько-Ахтарськ Російської Федерації та мису Чауда у Криму. Сили протиповітряної оборони знищили понад три десятки повітряних цілей.

Вночі 29 вересня російські окупанти вдарили ракетами по транспортному підприємству у Миколаєві, яке не функціонує з початку повномасштабного вторгнення. Про постраждалих не повідомлялося.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Війна, 30.09.2023 00:26