Фото ілюстративне зі соцмереж

На Вінниччині російський дрон атакував об’єкт інфраструктури: деталі

У ніч на суботу, 3 серпня, у Вінницькій області російські безпілотники атакували обʼєкт інфраструктури. Відбулося влучання, на місці працюють рятувальники, постраждалих немає.

Про це повідомила перша заступниця начальника Вінницької обласної військової адміністрації Наталя Заболотна на своїй Facebook-сторінці.

"В області є влучання в обʼєкт інфраструктури. Підрозділи Державної служби з надзвичайних ситуацій працюють на місці", — зазначила вона.

Чиновниця додала, що інформації про постраждалих не надходило.

"До відбою тривоги перебувайте в укритті! Бережіть себе!" — закликала вночі Наталя Заболотна.

Про вибухи у Вінницькій області повідомляли місцеві ЗМІ. Цієї ночі в більшості областей України, в тому числі у Вінницькій, оголошували повітряну тривогу через російську атаку ударними дронами та ракетами.

Раніше, в п'ятницю, 2 серпня, війська країни-агресорки обстріляли Одещину. Ворог атакував область трьома балістичними ракетами "Іскандер-М", які запустив із території тимчасово окупованого Криму.

Нагадаємо, що, за інформацією Повітряних сил ЗСУ, цієї ночі російські окупанти завдали удару двома зенітними керованими ракетами С-300, двома протирадіолокаційними ракетами Х-31П і 29 ударними БпЛА типу Shahed. Сили оборони збили 24 дрони.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 03.08.2024 08:11