Фото: Нацполіція

На Волині мікроавтобус врізався у дерево: загинуло немовля

У неділю, 27 жовтня, у Волинській області трапилася дорожньо-транспортна пригода. Загинула шестимісячна дитина.

Про це повідомило Головне управління Національної поліції у Волинській області.

Як встановило слідство, 33-річний житель Рівненської області, керуючи автомобілем Volkswagen, ймовірно, не впорався з керуванням, з’їхав з дороги та врізався у дерево. Внаслідок аварії загинуло піврічне немовля. Крім того, ще двоє пасажирів, дев'яти та 28 років, отримали тілесні ушкодження. Усі постраждалі — жителі Рівненської області.

"Водій автомобіля тверезий. За фактом ДТП слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Мова йде про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілого", — йдеться у повідомленні.

ДТП на Волині внаслідок якої загинуло немовля

Фото: Нацполіція

Нагадаємо, 26 жовтня у Донецькій області сталася дорожньо-транспортна пригода за участі вантажівки та маршрутки. Одна людина загинула, ще 10 — постраждали.

Водночас у Києві судитимуть 35-річного водія Maseratti, який у нетверезому стані під час комендантської години скоїв наїзд на мопед. Внаслідок зіткнення керманич двоколісного отримав тілесні ушкодження, а його пасажирка загинула на місці події.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 27.10.2024 21:57