Страшна ДТП на Чернігівщині: в аварії загинули чоловік, дружина та двоє дітей (фото)

Увечері 16 жовтня на Чернігівщині сталась смертельна дорожньо-транспортна пригода. Внаслідок зіткнення легковика з вантажівкою загинуло четверо людей, з них — двоє дітей.

Про це у Telegram-каналі повідомляє Державна служба надзвичайних ситуацій України. Як зазначають рятувальники, кривава дорожньо-транспортна пригода сталася біля села Шевченкове Комарівської територіальної громади Ніжинського району.

"Внаслідок зіткнення легкового автомобіля "ВАЗ" з вантажівкою "КамАЗ" загинув 29-річний водій, його 29-річна дружина та двоє дітей 2016 та 2024 років народження. На місці події працювали рятувальники та правоохоронці", — йдеться у повідомленні ДСНС.

Увечері 16 жовтня на Чернігівщині сталась смертельна дорожньо-транспортна пригода

Фото: ДСНС Чернігівщини

Раніше повідомлялось, що вранці 11 жовтня на обʼїзній дорозі міста Львова сталася масштабна дорожньо транспортна пригода. Одна людина загинула, ще понад 20 — постраждали.

Нагадаємо, 10 жовтня у Польщі у селі Медика сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода за участі українців. Внаслідок зіткнення вантажівки та мікроавтобуса загинули двоє людей.

Також 16 жовтня, у Вінницькій області сталася смертельна дорожньо-траспортна пригода за участі двох автівок. Як зазначили правоохоронці, попередньо відомо про кількох загиблих. Одна точну кількість жертв поліціянти не називали.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими 

Події, 17.10.2024 07:10