Фото: поліція Польщі

У Польщі сталася смертельна ДТП за участі українців: двоє людей загинули

У четвер, 10 жовтня, у Польщі у селі Медика сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода за участі українців. Внаслідок зіткнення вантажівки та мікроавтобуса загинули двоє людей.

Як повідомляє прес-служба польської поліції, аварія трапилася близько 04:00 ранку неподалік від кордону з Україною. За попередньою інформацією, водій мікроавтобуса Fiat вʼїхав у задню частину причепа вантажівки, що стояла на проїжджій частині.

"У мікроавтобусі їхало семеро осіб, усі — громадяни України", — зауважили правоохоронці.

Двох людей було доставлено до лікарні на обстеження. На жаль, життя ще двох українських громадян, 45-річної жінки та 60-річного чоловіка, врятувати не вдалося. На місці ДТП працювали поліцейські та експерти. Наразі правоохоронці встановлюють причини та обставини аварії.

Раніше, а саме у липні, біля польського міста Познань сталася дорожньо-транспортна пригода за участі громадян України. Внаслідок зіткнення загинув водій мікроавтобуса з українським громадянством.

Відомо, що мікроавтобус, який рухався у бік польської столиці, протаранив задню частину вантажівки. У авто перебували українці та один поляк. В аварії загинув 62-річний водій-українець. Чоловік від отриманих травм загинув на місці. Всі семеро пасажирів, які були у мікроавтобусі, були доставлені до лікарні. 

Нагадаємо, 15 липня у Німеччині сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода за участі громадянина України. 19-річний водій мікроавтобуса протаранив дерево та помер від отриманих травм.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 11.10.2024 02:58