Фото: Нацполіція

Автівку зім'яло вщент: на Тернопільщині в моторошній ДТП загинули дві жінки (фото)

На Тернопільщині 28 вересня поблизу села Підлісці сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода за участі вантажівки та легкового автомобіля. Внаслідок аварії загинули дві жінки, ще одна людина отримала травми.

Про це повідомив прес-центр Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Тернопільській області.

Відомо, що автопригода трапилася 28 вересня близько 21:30 на автодорозі поблизу села Підлісці Кременецького району. 

За попередніми даними правоохоронців, 39-річна жителька села Колосова, керуючи автомобілем Hyundai Tucson, виїхала з другорядної дороги на головну та не надала переваги у русі вантажному автомобілю DAF. Внаслідок чого відбулося зіткнення.

"На місці події загинули водійка позашляховика та 36-річна пасажирка. Травми отримав водій вантажівки, його доправили до лікарні", — розповіли у поліції.

На місці події працювали слідчо-оперативна група Кременецького райвідділу поліції, слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту ГУНП в Тернопільській області та рятувальники. Наразі слідчі поліції встановлюють усі обставини дорожньо-транспортної пригоди.

ДТП поблизу села Підлісці на Тернопільщині

ДТП поблизу села Підлісці на Тернопільщині

ДТП поблизу села Підлісці на Тернопільщині. Фото: Нацполіція

Нагадаємо, 28 вересня на Дрогобиччині Львівської області автівка злетіла у кювет та перекинулася. Внаслідок автопригоди загинув 24-річний водій.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 29.09.2024 14:55