Фото: ілюстративне. Джерело: Pixabay

Протаранив дерево і помер від травм: у Німеччині в ДТП загинув 19-річний українець

У понеділок, 15 липня, у Німеччині сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода за участі громадянина України. 19-річний водій мікроавтобуса протаранив дерево та помер від отриманих травм.

Як повідомляє Bild, аварія сталася о 04:20 ранку на трасі L27 у німецькій федеральній землі Мекленбург — Передня Померанія.

"19-річний водій з Саксонії, який має українське громадянство, з нез’ясованих поки причин не впорався з керуванням свого мікроавтобуса. Автомобіль з'їхав з дороги та врізався в дерево. Від отриманих травм молодий чоловік помер на місці аварії. Ніхто більше не постраждав", — йдеться у повідомленні.

Водночас рятувальники, які прибули на місце ДТП, нічим не змогли допомогти водію та лише констатували смерть молодого чоловіка. Після аварії трасу L27 на кілька годин повністю перекрили.

Раніше, а саме 29 травня, у Польщі у місті Ґданськ в ДТП загинули двоє українських підлітків, які намагалися втекти від поліції. Автівка протаранила дерево на швидкості 150-160 кілометрів на годину.

Відомо, що поліція хотіла зупинити авто Audi A4 в місті Вейгерово, що за 40 км від Ґданська, проте 16-річний водій не виконав вимогу правоохоронців. Після цього почалася погоня зі світловими та звуковими сигналами поліцейських машин, яка закінчилася смертю водія та важкими травмами його 17-річного пасажира, від яких він помер у лікарні. Обидва загиблих були громадянами України.

Нагадаємо, 11 липня у Молдові сталася аварія за участі автобуса "Кишинів — Київ". Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинули двоє людей — водій легкового автомобіля та його пасажирка.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 17.07.2024 01:22