Віктор Орбан. Джерело: Getty Images \ Global Images Ukraine

У Німеччині сталася смертельна ДТП за участі кортежу Орбана: загинув правоохоронець

У понеділок, 24 червня, у Німеччині в місті Штутгарт кортеж прем'єр-міністра Угорщини Віктора Орбана потрапив у дорожньо-транспортну пригоду. Аварія сталася по дорозі в аеропорт, внаслідок зіткнення загинув один з правоохоронців, який супроводжував кортеж політика.

Як повідомляє Bild, ДТП трапилася близько 11:15 за вісім кілометрів від аеропорту.

За попередніми даними, 69-річна жінка за кермом BMW, не помітивши шлагбаум, який було встановлено для перекриття руху, виїхала на перехрестя та врізалася у мотоцикл поліцейського, який супроводжував авто угорського політика. Внаслідок удару двоколісний транспортний засіб відкинуло на інший поліцейський мотоцикл, який полетів на автівки, котрі стояли біля шлагбауму, при цьому з нього витік бензин та виникла незначна пожежа.

ДТП Орбан

Фото: Bild

Видання зазначає, що внаслідок аварії двоє офіцерів поліції отримали значні травми. Невдовзі у лікарні помер 61-річний правоохоронець. Начальник поліції міста Маркус Айзенбраун прокоментував трагічний інцидент.

"Ми глибоко шоковані аварією наших колег. Трагічні обставини смерті нашого шановного колеги приголомшили нас і вразили всю поліцію Штутгарта до глибини душі", — наголосив він.

Bild додає, що Віктор Орбан перебував у Німеччині на Чемпіонаті Європи з футболу. Напередодні, ввечері 23 червня, він відвідав матч збірної Угорщини проти Шотландії на арені у Штутгарті. 

Нагадаємо, 14 червня Віктор Орбан повідомляв, що вважає прагнення країн-членів Північноатлантичного альянсу завдати поразки Росії у її війні з Україною помилковим. Будапешт не перешкоджатиме місії НАТО в Україні, але й не братиме в ній участь.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 25.06.2024 10:08