На захисника Саакашвілі прикордонники склали адмінпротокол

23 ВЕРЕСНЯ 2017 12:39

Загалом прикордонниками вже складені протоколи про адмінправопорушення відносно 21 особи, які 10 вересня перебували у пункті пропуску «Шегині» та незаконно перетнули державний кордон, інформує TrueUA.

«Останній був складений в залі Мостиського районного суду, одразу після судового засідання 22 вересня. В рамках встановлення всіх обставин справи службові посадові особи Держприкордонслужби України склали протокол відносно дій одного із захисників  Міхаїла Саакашвіллі, який 10 вересня також перебував у пункті пропуску «Шегині» та незаконно перетнув державний кордон», – зазначається на сайті ДПСУ.

Нагадаємо, що 10 вересня група агресивно налаштованих осіб з боку в’їздного шлагбауму у пункті пропуску «Шегині» зчинила бійку з представниками Національної поліції та Держприкордонслужби, вдерлася до пункту пропуску, порушила державний кордон України та сприяла незаконному порушенню державного кордону групою осіб серед яких були в т.ч. і Міхаїл Саакашвілі, і Народні депутати України.

22 вересня суд розглянув справу М. Саакашвілі і вирішив притягнути його до адміністративної відповідальності та накласти штраф у сумі 3400 гривень, а також зобов’язав компенсувати судовий збір у сумі 320 гривень.

Події, 23.09.2017 12:39