Фото: Нацполіція

На Закарпатті п'яний чоловік влаштував стрілянину у дворі житлового комплексу

Ввечері 9 жовтня в Ужгороді чоловік влаштував стрілянину у дворі житлового комплексу. 

Про це повідомило Головне управління Національної поліції у Закарпатській області.

"9 жовтня увечері на лінію "102" надійшло повідомлення про стрілянину у одному з районів Ужгорода. За викликом одразу виїхав наряд патрульної поліції та слідчо-оперативна група районного управління поліції", — йдеться у повідомленні.

Як встановили правоохоронці, у дворі одного із житлових комплексів, що розташований на вулиці Собранецькій, порушник здійснив кілька пострілів у повітря. Ніхто з мешканців не постраждав.

За даними поліції, чоловік був у стані алкогольного сп'яніння. Він не зміг пояснити свої дії. Слідчі вилучили з місця події травматичний пістолет, з якого стріляв фігурант, складний ніж та набої. Також на місці події виявили дві гільзи.

стрілянина в Ужгороді

Фото: Нацполіція

"Відповідно до статті 208 КПК України 51-річного підозрюваного затримано. Його дії слідчі Ужгородського районного управління поліції кваліфікували за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України, тобто хуліганство, вчинене з використанням зброї. Затриманому загрожує до 7 років позбавлення волі", — зауважили у поліції.

стрілянина в Ужгороді

Фото: Нацполіція

Нагадаємо, ввечері 2 жовтня у центрі столиці сталася стрілянина. Правоохоронці затримали винуватця.

Також раніше в Київській області чоловік влаштував стрілянину посеред магазину. Поранення отримали двоє людей. За даними правоохоронців, інцидент стався на Обухівщині. Зокрема, чоловік зайшов у магазин і розпочав хаотичну стрілянину з автомата, після чого втік з місця події.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 10.10.2024 12:53