Спортивні куртки для збірної Росії. Джерело: Facebook-сторінка Віктора Микити

На Закарпатті виготовляли спортивні куртки для збірної Росії: деталі

На Закарпатті приховано виготовляли куртки для національно збірної Росії з лижного спорту. "Бізнес" організував громадянин Італії, який власником одного з місцевих підприємств.

Про це повідомив голова Закарпатської обласної державної адміністрації Віктор Микита.

"На одному з підприємств Закарпаття, власником якого є громадянин Італії, приховано виготовляли зимові лижні куртки італійського бренду "Vist" зі символікою держави-агресора для національної збірної російської федерації з лижного спорту. Замовником продукції є організація "Russia Ski Team", — написав він на своїй Facebook-сторінці.

За його словами, цю протиправну діяльність виявили, задокументували та припинили працівники Національної поліції України.

"Дякую правоохоронцям за оперативне реагування на потенційні загрози та недопущення протиправної діяльності в інтересах окупанта", — підсумував Віктор Микита.

Нагадаємо, що СБУ в Києві викрила другого секретаря з консульських і адміністративних питань Посольства України в одній із країн Центральної Азії, яка організувала міжнародний "трафік" із країн підвищеного терористичного ризику.

Перебуваючи на посаді в дипломатичній установі, вона за гроші пропонувала громадянам із декількох південноазійських держав незаконно виїхати до Євросоюзу транзитом через територію України. Для цього посадовиця оформлювала своїм клієнтам візи для в’їзду до нашої держави як студентів українських закладів вищої освіти. Вартість такої "послуги" — до трьох тисяч американських доларів з одного нелегала.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 10.11.2023 13:40