Фото: патрульна поліція Київської області

На Житомирській трасі перекинулася вантажівка: одна смуга перекрита (фото)

У вівторок, 26 березня, на Житомирській трасі біля села Юрів перекинувся вантажний автомобіль. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди одна зі смуг перекрита.

Про це повідомила патрульна поліція Київської області.

За інформацією правоохоронців, аварія сталася на 55 кілометрі автодороги М-06 Київ — Чоп. Згідно зі знімками, які оприлюднили правоохоронці та трасі перекинулася вантажівка. Причини ДТП поки не відомі. Інформації про постраждалих у поліції не надали.

ДТП на Житомирській трасі

Фото: патрульна поліція Київської області

"Рух транспорту в напрямку міста Житомир здійснюється однією смугою. На місці автопригоди працюють всі відповідні служби. Патрульні забезпечують регулювання та безпеку дорожнього руху", — уточнили правоохоронці.

Водночас у поліції закликали водіїв заздалегідь планувати маршрути своєї поїздки з урахуванням інформації щодо ускладнення руху.

ДТП на Житомирській трасі

Фото: патрульна поліція Київської області

Нагадаємо, 23 березня у Чернівецькій області сталася дорожньо-траспортна пригода, внаслідок якої постраждали п'ятеро людей. Серед них — троє дітей.

Також 25 березня в Ізмаїльському районі Одеської області у дорожньо-транспортній пригоді загинула жінка та двоє малолітніх дітей. Нещасний випадок трапився на трасі "Одеса-Рені".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 26.03.2024 18:18