Фото: Нацполіція

Водій "під мухою" влетів у паркан: на Буковині сталася ДТП, постраждали діти

У суботу, 23 березня, у Дністровському районі Чернівецької області сталася дорожньо-траспортна пригода, внаслідок якої постраждали п'ятеро людей. Серед них — троє дітей.

Про це повідомила поліція Чернівецької області.

За інформацією правоохоронців, інцидент стався у селі Вітрянка. Слідство встановило, що 22-річний місцевий житель не впорався з керуванням автомобіля BMW та врізався в паркан одного із будинків. На момент аварії водій перебував у стані алкогольного сп'яніння.

"Унаслідок аварії, постраждав водій та четверо пасажирів легковика віком 5, 10, 15 і 26 років. Бригада швидкої медичної допомоги госпіталізувала потерпілих до лікарні для надання необхідної допомоги", — йдеться у повідомленні.

ДТП на Буковині

Фото: Нацполіція

Правоохоронці затримали водія. Наразі він перебуває у медичному закладі під наглядом лікарів та працівників поліції. Транспортний засіб вилучено. 

"За фактом ДТП слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань, за ч. 2 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України", — уточнили у поліції.

Нагадаємо, 21 березня у Львові на Скнилівському мосту сталася масштабна дорожньо-траспортна пригода за участі 27 автомобілів.

Також 19 березня у Києві сталася потрійна дорожньо-транспортна пригода, яку вчинив 23-річний керманич Audi. Як показала перевірка на "Драгері", горе-водій був напідпитку — він надув у прилад 1,74 проміле (допустимий вміст алкоголю в крові людини, яка керує транспортним засобом — 0,2 проміле).

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 24.03.2024 15:33