Фото: Національна поліція України

У Києві водій "під мухою" вчинив потрійну ДТП: є постраждалі

У столиці України сталася потрійна дорожньо-транспортна пригода, яку вчинив 23-річний керманич Audi. Як показала перевірка на "Драгері", горе-водій був напідпитку — він надув у прилад 1,74 проміле (допустимий вміст алкоголю в крові людини, яка керує транспортним засобом — 0,2 проміле).

Про це повідомляє поліція Києва. Подія сталася ще 17 березня у Деснянському районі.

Правоохоронці встановили, що водій Audi наїхав на автомобіль Infiniti, що рухався у попутному напрямку, від зіткнення легковик виїхав на зустрічну смугу та в’їхав ще й у КІА.

ДТП у Києві

аварія у Києві

Фото: Національна поліція України

"Відтак, водії Infiniti та КІА отримали травми різного ступеня тяжкості та були госпіталізовані до лікарні", — повідомили правоохоронці.

Водія Audi затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому повідомили про підозру за ч. 1 ст. 286-1 Кримінального кодексу України — порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння.

Йому загрожує до трьох років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років.

Нагадаємо, раніше у Києві сталася дорожньо-транспортна пригода за участі чотирьох автівок. Внаслідок аварії загинули дві людини.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 19.03.2024 01:25