Фото: Національна поліція

На Львівщині зіткнулись автобус та три автомобілі: багато постраждалих (фото)

У середу, 10 січня, у Львівській області сталася масштабна дорожньо-транспортна пригода за участю автобуса та трьох автомобілів. Внаслідок аварії шестеро людей постраждали.

Про це повідомляє прес-служба Поліції Львівської області. ДТП трапилася 10 січня близько 11:30 на автодорозі "Київ-Чоп" неподалік села Чишки.

"Як попередньо встановили правоохоронці, зіткнулись автобус VAN HOOL, який здійснював перевезення за маршрутом "Київ-Хуст", під керуванням 39-річного жителя міста Херсон та три автомобілі", — йдеться у повідомленні.

За кермом Skoda Octavia перебував житель міста Шепетівка віком 36 років. Транспортним засобом Dacia Lodgy керувала 44-річна жителька міста Рівне. Керманичем третього авто Mini Cooper був 38-річний мешканець міста Мукачево. Усі транспортні засоби рухались в одному напрямку.

Відомо, що внаслідок зіткнення за медичною допомогою звернулись шестеро осіб. Так, постраждали жінка, яка була за кермом Dacia Lodgy та двоє її пасажирів — віком сім та 68 років. Також травмувалися троє пасажирів Skoda Octavia — двоє дітей віком сім та 10 років та 43-річна жінка.

"Зараз медики встановлюють їм діагнози. На місці події працює слідчо-оперативна група, правоохоронці встановлюють обставини ДТП, вирішується питання правової кваліфікації події", — додали в прес-службі.

Нагадаємо, 6 січня на дорозі біля села Пасіки-Зубрицькі поблизу Львова відбулося зіткнення автомобілів. Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинула 21-річна дівчина. Ще п'ятьох постраждалих доставили в реанімацію. Серед них — 13-річний хлопчик.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 10.01.2024 16:30