Фото: ЦТС

НАБУ проводить обшуки в керівництва "Укрзалізниці", — ЗМІ

Національне антикорупційне бюро проводить обшуки у керівництва "Укрзалізниці".

Про це повідомляє "Українська правда" із посиланням на джерела у правоохоронних органах.

За інформацією джерела, обшуки пов'язані зі зловживаннями на закупівлях. 

Видання "Дзеркало тижня" зауважує, що обшуки відбуваються в службовому кабінеті голови правління ПАТ "Укрзалізниця" Євгена Лященка. За попередньою інформацією, у справі фігурує автомобіль, який отримав один з посадовців "Укрзалізниці" за певні послуги.

Нагадаємо, працівники Державного бюро розслідувань у четвер, 11 травня, проводили обшуки у будівлі Київської міської ради. Правоохоронці перевіряють будівлю на підставі ухвали слідчого судді Печерського районного суду міста Києва. На офіційному порталі Києва вказували, що "ухвала стосується приміщень та кабінетів лише Київської міської військової адміністрації, а саме провадження стосується відрядження до КМВА солдатів, частина із яких паралельно є депутатами Київської міської ради".

Наприкінці квітня працівники Національного антикорупційного бюро України проводили слідчі дії в деяких структурних підрозділах Житомирської обласної військової адміністрації.

Додамо, 5 квітня детективи Національного антикорупційного бюро України провели слідчі дії в деяких структурних підрозділах Харківської обласної військової адміністрації. Йдеться про обшуки у керівництва Апарату ХОВА та в одного з заступників начальника відомства.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 30.05.2023 15:11