Фото: "Одеса-медіа".

Начальника Одеського ТЦК усунули від обов'язків через автомобіль за $250 тисяч

Начальника Одеського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Євгена Борисова усунули від виконання обов'язків. Проводиться службова перевірка.

Про це повідомили в оперативному командуванні "Південь".

У Мережі з'явилася інформація, що Борисов їздить на автівці вартістю 250 тисяч доларів і відпочивав в Іспанії під час повномасштабної війни, а на його матір оформлена вілла в цій країні. Командуванням призначено не просто службову перевірку, а й профільну за напрямками відповідних структур, посадовця усунуто на цей час від виконання службових обов’язків, а результати перевірки оприлюднять.

"Звинувачення у корупції чи незаконному збагаченні на адресу одного з начальників територіального центру комплектування та соціальної підтримки шкодять високому рівню довіри до Збройних сил України та дискредитують важливий сьогодні процес мобілізації", — зазначили у командуванні.

В ОК "Південь" закликали дочекатись результатів перевірки компетентними органами, а в разі її підтвердження, не ототожнювати дії окремих персоналій з усією армією.

Відомо, що нещодавно у Кам’янець-Подільському районі Хмельницької області засудили 48-річного чоловіка за ухилення від призову на військову службу. Він отримав реальне покарання у вигляді чотирьох років позбавлення волі. За даними обласної прокуратури, чоловік отримав повістку в липні 2022 року. 

Нагадаємо, Служба безпеки України затримала працівника "Укрзалізниці", який перевозив ухилянтів до Європейського Союзу у вентиляційній системі пасажирського вагона. 

Раніше прикордонники викрили схему незаконного переправлення чоловіків за кордон, де ділки організовували "подорожі" чоловікам під виглядом водіїв міжнародних перевезень.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 30.04.2023 21:59