На фото: наслідки ДТП у Фонтанці. Джерело: Національна поліція України

Наїзд на пішоходів біля ТЦ "Рів'єра" в Одесі: у поліції повідомили деталі

Правоохоронці повідомили деталі дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася у неділю ввечері, 9 червня, поблизу торгового центру "Рів'єра", що у селі Фонтанка Одеського району. Тоді, як відомо, на одному з перехресть легковика BMW наїхав на людей на пішохідному переході.

За даними поліції, наїзд вчинив 34-річний чоловік, який тікав під патрульних. За кілька секунд до цього він зіткнувся з автівкою Ford.

Сам водій BMW та троє жінок-пішоходів з тілесними ушкодженнями були доправлені до лікарні. Життю потерпілих нічого не загрожує, вони від госпіталізації відмовилися. Водій Ford не постраждав.

ДТП у Фонтанці

Фото: Національна поліція України

Водночас горе-водій BMW, ймовірно, перебував напідпитку.

"У керманича BMW відчувається запах алкоголю з ротової порожнини. У нього відібрані біологічні зразки для встановлення стану сп’яніння. Наразі він перебуває в лікарні", — вказали у поліції.

аварія біля Рів'єри

Фото: Національна поліція України

Правоохоронці встановили, що чоловік не мав права керувати автомобілем відповідної категорії, адже вже притягувався до відповідальності за ч. 2 ст. 126 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом, або передача керування транспортним засобом особі, яка не має права керування таким транспортним засобом, — тягнуть за собою накладення штрафу в розмірі тридцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян). 

Крім того, раніше він також притягувався до адміністративної відповідальності за нетверезе водіння (ч. 1 ст. 130 КУпАП) та кримінальної відповідальності за незаконне заволодіння транспортним засобом та крадіжку (ч. 2 ст. 289 та ч. 3 ст. 185 ККУ).

Зазначимо, що в Одесі, як повідомила "Думська", у неділю 14-річна дівчинка постраждала внаслідок аварії на вулиці Ангарській. Приблизно об 11 годині 9 червня водій Citroen збив дівчинку-підлітка на нерегульованому переході. Таку інформацію підтвердили в обласній поліції. Постраждалу доставили до лікарні, у неї попередньо діагностували розрив селезінки та перелом щелепи. Обставини аварії встановлюють правоохоронці.

Нагадаємо, що також Одесі 25 травня вантажівка наїхала на місцеву мешканку, коли вона переходила дорогу. Пенсіонерку госпіталізували. Тоді 64-річний кермувальник вантажівки DAF наїхав на 65-річну одеситку.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 10.06.2024 00:17