Фото: Офіс президента

"Найкращий результат": Зеленський подякував ЗСУ за успіхи на полі бою

У п'ятницю, 24 березня, президент Володимир Зеленський відзначив українських захисників. Глава держави подякував воїнам, які за минулу добу дали найкращий результат.

Про це йдеться у вечірньому зверненні президента.

Передусім гарант відзначив бійців на Донеччині. 

"Славетна 72-га окрема механізована бригада імені Чорних Запорожців — дякую вам, хлопці! Морпіхи 36-ї бригади — молодці! 55-та окрема артилерійська бригада Запорізька Січ — дякую вам, воїни, за незмінну влучність, за справжній військовий гарт! Морпіхи "Тридцятьпʼятки" і 79-та бригада ДШВ — дякую вам!" — зазначив президент.

Також гарант подякував воїнам на Запорізькому напрямку. Він вказав на влучність 44-ї артилерійської бригади імені гетьмана Данила Апостола.

Крім цього, очільник держави окремо відзначив наших бійців, які завдають окупанту ударів у відповідь на терор, які вираховують позиції ворога, з яких бʼють по наших містах. 

"Кожна знищена позиція терористів — це врятовані життя наших людей. Я дякую і Збройним Силам, і розвідці, і воїнам Служби безпеки — кожному й кожній, хто долучається до виконання цього завдання... До справедливої вогневої відповіді саме тим, хто є джерелом терору. За такі удари, як по Костянтинівці сьогодні, як по багатьох інших наших містах..." — зауважив він.

Президент наголосив, що Україна не пробачить знущання з наших людей, не пробачить смертей і поранень. 

"Усі російські терористи будуть розбиті. Дякую всім, хто наближає Українську перемогу! Слава кожному й кожній, хто в бою за Україну!" — повідомив він у зверненні.

Нагадаємо, 22 березня президент України Володимир Зеленський здійснив робочу поїздку в Донецьку область. Глава держави, зокрема, відвідав передові позиції українських військових на Бахмутському напрямку.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 24.03.2023 21:43