Фото ілюстративне. Джерело: Генштаб ЗСУ

Найвищі показники за всю війну: британська розвідка розповіла про втрати російських військ за листопад

Останнім часом під час бойових дій росіяни зазнають великих втрат у живій силі. Упродовж листопада 2023 року втрати російських військ, за даними українського Генштабу, становлять у середньому 931 особу на добу.

Про це повідомило Міністерство оборони Великої Британії, посилаючись на дані розвідки.

"Раніше найбільшу кількість жертв для Росії фіксували в березні 2023 року, в середньому 776 втрат на день. Це відбувалося в розпал російського штурму Бахмута", — нагадали британські розвідники.

Вони також наголосили, що хоча розвідка британського міністерства оборони не може перевірити методологію, враховуючи загальну кількість убитих і поранених, усе ж цифри виглядають правдоподібними.

"Останні шість тижнів, ймовірно, стали одними з найвищих за показниками втрат росіян за всю війну. Значні втрати значною мірою спричинені наступом Росії на Авдіївку на Донбасі", — підсумували в Міністерстві оборони Великої Британії.

Інфографіка: Міністерство оборони Великої Британії

Інфографіка: Міністерство оборони Великої Британії

Нагадаємо, 26 листопада заступник міністра оборони, генерал-лейтенант Олександр Павлюк повідомив, що українські воїни за тиждень, з 20 по 26 листопада, ліквідували понад шість тисяч російських окупантів і знищили сотні одиниць ворожої техніки. Він також уточнив втрати ворога за тиждень: 6 260 знищених окупантів, 672 одиниці озброєння та військової техніки.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 27.11.2023 11:17