Фото: скріншот

Напав на дітей та стріляв у перехожого: у Білій церкві затримали 25-річного розбійника

У Білій церкві 25-річний чоловік посеред вулиці напав на дітей та стріляв у перехожого. Розбійника затримано.

Про це повідомив начальник Головного управління Національної поліції в Київській області Андрій Нєбитов.

"В Білій Церкві затримали 25-річного хулігана, який спочатку кинувся на двох малолітніх, намагався завдати дітям шкоду. Коли ж перехожий заступився за малолітніх, нападник відкрив стрілянину",— розповів Нєбитов.

За його словами, потерпілий отримав поранення руки, ще одна куля просто чудом не травмувала ногу, а пошкодила ґаджет, який знаходився у кишені чоловіка.

Поліцейські затримали стрілка та доставили до ізолятора тимчасового тримання. Зброю вилучили. Тепер подальшу долю зловмисника вирішить суд, за скоєне йому загрожує до семи років ув‘язнення.

"Дякую громадянам за те, що не лишились осторонь, а вступились за 12-річних дітей. Поліцейським же вдячний за оперативну реакцію і викриття лиходія. Безпека дітей була і лишається для нас головним пріоритетом", — резюмував Нєбитов.

Нагадаємо, 2 лютого у Харківській області виявили тіла двох жінок. Обидві були з ознаками насильницької смерті. Під час слідства поліціянти встановили, що до скоєння тяжкого злочину причетні двоє 16-річних хлопців.

Також нещодавно в Києві чоловік до смерті побив на вулиці незнайомця та втік. Зловмисник наніс перехожому понад 20 ударів ногами по голові. 

Суспільство, 07.02.2023 13:57