Наслідки ДТП на Житомирській трасі. Джерело: Нацполіція

Нардеп від "Батьківщини" Ніколаєнко збив на смерть 18-річну дівчину на Житомирській трасі (фото)

Народний депутат від "Батьківщини" Андрій Ніколаєнко збив на Житомирській трасі 18-річну дівчину. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди вона загинула на місці події.

Про це повідомила відділ комунікації Нацполіції України в Житомирській області.

ДТП сталася на території Житомирської області. За попередньою інформацією, в автомобілі народний депутат перебував із дружиною.

Згодом у Нацполіції уточнили, що водій автомобіля "Mercedes-Benz GLE" здійснив наїзд на пішохода, рухаючись у напрямку Чопа в крайній лівій смузі руху. Там підтвердили, що за кермом перебував 44-річний мешканець Київщини, народний депутат України, але не повідомили, хто саме.

Зараз на місці події працюють слідчо-оперативні групи Головного управління Національної поліції України в Житомирській області та Житомирського районного управління поліції. Триває з’ясування всіх обставин події.

Нагадаємо, що в Житомирі ввечері 28 жовтня заступник прокурора в Житомирській області, керуючи автомобілем, збив 13-річного велосипедиста. Інцидент стався на перехресті вулиць Хлібна — Київська. Внаслідок аварії дитина отримала травму ноги.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 03.11.2023 11:59