Фото: Facebook Максим Єфімов

Народний депутат несподівано заявив, що складає мандат: яка причина

Народний депутат від групи "Довіра" Максим Єфімов складає повноваження у Верховні Раді. Політик висловив бажання більше займатися "питаннями Донбасу".

Про це Максим Єфімов написав у Facebook.

Єфімов був депутатом від Краматорська. Він переконує, що організація життєдіяльності прифронтової Краматорської громади не залишає йому часу на депутатство.

"Ці зусилля не лишають часу на щось інше. Зокрема і на депутатську діяльність. В умовах війни вона вимагає забагато зусиль... Саме тому оголошую про складання повноважень депутата Верховної Ради України. Упевнений, це рішення дозволить мені зосередитися на питаннях захисту рідної Краматорської громади, усієї Донеччини й загалом — України", — написав Єфімов.

Єфімов — власник ПАТ "Донбасенерго", яке має у своєму складі дві теплові електростанції: Старобешівську ТЕС, що розташована на тимчасово окупованій території України, та Слов'янську ТЕС.

Нагадаємо, 26 листопада стало відомо, що народний депутат від партії "Батьківщина" Віталій Данілов вирішив скласти мандат. Він пройшов у парламент по загальному округу, тому замість нього зайде наступний політик по списку. При цьому Данілов не вказав, що стало причиною такого рішення.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 01.12.2023 18:59