Фото: Telegram-канал Дем'яна Ганула

Називав рабами та бажав смерті: в Одесі фітнес-тренер образив військових та поплатився за це (відео)

У суботу, 6 липня, в Одесі місцевий фітнес-тренер образив військовослужбовців, обізвавши їх рабами та побажав їм смерті. Після розголосу скандальної ситуації він отримав повістку та відправився на проходження військово-лікарської комісії.  

Подробиці скандальної ситуації у своєму Telegram-каналі оприлюднив одеський активіст Дем'ян Ганул. На кадрах чути, як фітнес-тренер ображає військових та бажає їм померти.

"Та мені по**й, що ти воював, всі хто там воює до**йоби. Ви раби. Йди далі воюй, поки не здохнеш. Ти для мене не людина, ти г**да. Щоб ти здох, щоб ви всі там здохли", — сказав фігурант скандалу в Одесі.

Через короткий проміжок часу у соцмережах були оприлюднені фото, на яких чоловік, який ображав військових, стоїть з розбитим обличчям, а також на ньому видно потоки крові.

За словами активіста, з фітнес-тренером була проведена "бесіда". Журналіст зазначив, що після зустрічі з горе-чоловіком у спортзалі "була мокра підлога" і тренер "послизнувся та впав".

"Я ж казав, не можна ображати військових", — написав Дем'ян Ганул.

Що відомо про чоловіка, який образив військових

Небайдужі громадяни вже знайшли фітнес-тренера у соцмережах, його звати Севастян Гогович. На його сторінці в Instagram опубліковано декілька постів, у яких він відкрито висловлюється зі зневагою до України та влади.

Одесит отримав повістку і поїхав проходити військово-лікарську комісію.

"Тепер військові матимуть змогу запитати в нього чому він бажав їм смерті", — додав активіст.

Раніше у соціальних мережах опублікували відео бійки між цивільними чоловіками та представниками Харківського територіального центру комплектування. В обласному військкоматі розпочали внутрішню перевірку та зазначили, що цивільні були в алкогольному чи наркотичному сп'янінні.

Також у соцмережах розголосу набув конфлікт, що стався між чоловіком і людиною у військовій формі в маршрутці. В Одеському обласному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки розпочали службову перевірку.

Нагадаємо, що декілька днів тому в Одесі на 19-річну дівчину напав чоловік у військовій формі. Потерпіла отримала численні травми.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 06.07.2024 15:41