Тайсон Ф'юрі й Олександр Усик. Фото: Getty Images / Global Images Ukraine

"Не бий мене в суботу ввечері": Тайсон Ф'юрі звернувся до Усика перед історичним поєдинком

Британський супертяж та чемпіон за версією WBC Тайсон Ф’юрі відповів Олександру Усику щодо втрати ним ваги. Українець вважає, що представник Британії схуд через нерви.

Про це він сказав в інтерв'ю YouTube-каналу DAZN Boxing.

"Я дуже нервую, Усик, будь ласка, не бий мене в суботу ввечері, будь ласочка", — сказав Ф'юрі.

Тайсон також зазначив, що для нього важливий будь-який бій у професійній кар'єрі.

"Дозвольте мені сказати вам. Якби я бився з одним із безхатьків у суботу ввечері, це було б дуже важливо для мене. Кожен бій, який я коли-небудь мав, важливий для мене. Кожен невеликий бій на цьому шляху, будь-який, шість, вісім або 10 раундів — усі вони були дуже важливі для мене. Кожен раз, коли я падав, коли я підіймався — це все вело мене до цього моменту. Це доля", — резюмував Тайсон Ф’юрі.

Що відомо про бій Усик — Ф'юрі

Бій Усика та Ф’юрі мав відбутися 17 лютого, але через розсічення британця його відклали. Згодом з'явилась офіційна заява організаторів, що поєдинок між українським та британським боксером пройде 18 травня в Ер-Ріяді.

Раніше Ф'юрі зробив офіційну заяву щодо травми. Він перепросив у всіх причетних до організації бою і вболівальників, а також пообіцяв працювати над якомога швидшим поверненням у ринг.

Команда Усика стримано відреагувала на травму суперника. Оточення українця припустило екстрену організацію титульного бою для свого клієнта. Найімовірнішим опонентом на той час розглядався обов'язковий претендент на пояс IBF Філіп Хрговіч із Хорватії.

Своєю чергою хорватський супертяж Агрон Смакічі відреагував на інцидент, що стався під час спарингу з чемпіоном WBC Тайсоном Ф’юрі, в якому британець отримав розсічення. Він запевняє, що удар був у межах правил.

Нагадаємо, переможець бою за звання абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі між Олександром Усиком і Тайсоном Ф’юрі отримає спеціальний годинник.

Також з'явилась інформація, що бій за звання абсолютного чемпіона світу між Олександром Усиком і Тайсоном Ф'юрі можна буде переглянути на платформі Megogo. Боксерську подію можна буде переглянути за підписками "Легка", "Оптимальна", "Максимальна" та "Спорт".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 15.05.2024 08:33