Фото: "Укрінформ"

"Не відправляйте квіт молоді на фронт": Маск закликав Зеленського до переговорів з Путіним

Американський мільярдер Ілон Маск вважає, що президенту України Володимиру Зеленському треба розпочати переговори з Володимиром Путіним.

Про це Маск заявив в ефірі подкасту вченого Лекса Фрідмана.

Мільярдер вважає, що потрібно почати переговори між Москвою та Києвом. На його думку, зараз ситуація на фронті і розстановка сил склалися таким чином, що продовження наступу нібито призведе до "масових жертв".

"Володимиру Зеленському треба прийняти пропозицію про мирні переговори і не відправляти квіт молоді на фронт помирати. Не потрібно цього робити, незалежно від того, вестиме він діалог з Путіним чи ні", — заявив Маск.

Нагадаємо, що раніше американський бізнесмен Ілон Маск відзначився черговою скандальною заявою про війну в Україні. Він закликав до "припинення вогню" та назвав бойові дії в нашій державі "безнадійною ситуацією". Він вважає, що потрібно знайти мир в Україні та відновити нормальні відносини з Росією. Мільярдер також заявив, що США буквально "вступають до Третьої світової війни".

В Офісі президента заявили, що американський мільярдер Ілон Маск помиляється у своїх міркуваннях про те, що Україну необхідно схиляти до припинення вогню та миру з Росією. Насправді це призведе до нової великої війни.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 11.11.2023 14:23