Фото: соцмережі

Нетаньягу заявив, що Ізраїль не погодиться на припинення вогню

Ізраїль не погодиться на припинення вогню та бойових дій. Цього не станеться, бо є "час для миру, а є час для війни". 

Про це заявив прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху, пише Sky News

За даними видання, він назвав ХАМАС варварами, які прагнуть знищити все, чим дорожить Ізраїль, і сповістити світ страху і темряви.

"Це поворотний момент. Поворотний момент для лідерів і країн. Настав час для всіх нас вирішити, чи готові ми боротися за майбутнє, сповнене надій і обіцянок, або здатися тиранії і терору", — зазначив Нетаньяху.

До того ж прем'єр-міністр уточнив, що Ізраїль продовжуватиме воювати, адже це "переломний момент".

Він наголосив, що ХАМАС використовуватиме живий щит і ховатиметься в підвалах лікарень, і що угруповання "не дає цивільним залишити" райони, які Ізраїль доручив евакуювати.

"Ізраїль не погодиться на припинення бойових дій. Заклики до припинення вогню — це заклики до Ізраїлю здатися ХАМАСу, здатися тероризму, здатися варварству. Цього не станеться. У Біблії сказано, що є час для миру і час для війни", — додав він, завершуючи свою промову.

Нагадаємо, у ніч на 30 жовтня армія оборони Ізраїлю завдала авіаударів по об'єктах "Хезболли" в Лівані у відповідь на пуски ракет в бік ізраїльської території. Також сили оборони вгатили по військовій будівлі на території Сирії.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими 

Світ, 30.10.2023 21:19