Фото ілюстративне. Джерело - Сергій Лисак, Дніпропетровська оВА

Нічна атака дронами: рашисти влучили по підприємству на Одещині

Російська армія вночі вдарила по півдню України дронами-камікадзе Shahed-131/136. Усього сили ППО зафіксували 17 БпЛА.

Про це повідомляє OK "Південь".

З 17 дронів 14 знищено силами протиповітряної оборони. 13  в небі Одещини, один — над Миколаївщиною.

"Влучанням по одному з підприємств на Одещині спричинено пожежу, яку до ранку рятувальникам вдалося  ліквідувати.  Попередньо, без людських втрат", йдеться в повідомленні.

Вибухи в Одесі

Близько 01:20 ночі, за даними "Суспільного" в Одесі прогриміли вибухи, тоді ще не було оголошено повітряну тривогу. Згодом місцева влада підтвердила, що російські безпілотники завдали удари по Одесі та Одеському району.

"Ворог завдав удари по Одесі та Одеському району ударними БпЛА. За результатами роботи підрозділів протиповітряної оборони є збиття", — повідомила Одеська районна військова адміністрація. 

Нагадаємо, раніше військові повідомили, що Росія повертається до точкового використання ракет та дронів, як це було на початку повномасштабного вторгнення. Найбільш ймовірними цілями можуть стати військові об'єкти, шляхи постачання і все, що пов'язане з підготовкою до продовження процесу деокупації українських територій.

За словами командувача Об’єднаних сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергія Наєва, іранські дрони-камікадзе найкраще збивати великокаліберними кулеметами, адже "шахеди" є малошвидкісними цілями.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 04.04.2023 08:04